Rozsvieťte noc. Svetelné závesy pre dokonalú atmosféru

Pamätáte si ten pocit, keď ste boli dieťa a rozsvietili sa vianočné svetielka? Ten nával tepla a šťastia, pocit čarovnej zimnej krajiny za oknom? S LED svetelnými závesmi si ten pocit môžete znovu prežiť kedykoľvek počas roka. Zabudnite na staré, žravé žiarovky, ktoré sa po hodine rozsypali. LED svetelné závesy sú úplne iná liga. Sú neskutočne úsporné, takže sa nemusíte báť šialených účtov za elektrinu. A vydržia celé roky, takže ich nemusíte meniť každý rok ako tie staré. A čo tie možnosti! Môžete si vybrať z teplej bielej, ktorá vytvorí útulnú atmosféru, alebo z chladnej bielej pre modernejší vzhľad. Alebo si vyberte z celej dúhy farieb a nechajte svoju kreativitu pracovať naplno.

led zaves

Chcete blikajúce svetlá, ktoré rozžiaria noc? Alebo statické svetlo pre jemné osvetlenie? Nech sa páči! Existujú dokonca aj závesy s rôznymi vzormi a svetelnými efektmi, vďaka ktorým bude váš dom vyzerať ako z rozprávky. Minulý rok som si zavesila LED svetelný záves na terasu a hneď sa stala miestom číslo jedna na večerné posedenia s priateľmi. Pôžitok z teplého vzduchu, pohľad na hviezdy a jemné svetlo závesu vytvára neuveriteľne príjemnú atmosféru. A ten pocit hrdosti, keď susedia zastavujú a pýtajú sa ma, odkiaľ som to zohnala. Alebo minulý Vianoce sme s deťmi ozdobili celý dom LED svetelnými závesmi. Okná, steny, dokonca aj stromček v obývačke – všetko žiarili tisíckami svetielok. Deti boli v siedmom nebi a ja som sa cítila ako vianočná víla, ktorá splnila všetky ich priania.

svetelna terasa

Tak na čo ešte čakáte? Rozžiarte svoj dom LED svetelnými závesmi a vytvorte si čarovnú atmosféru, ktorá poteší vás aj vašich blízkych. Verte mi, nebudete ľutovať. Nápady pre vašu LED svetelnú show. Okrem klasického zavesenia na okná a steny, LED svetelné závesy ponúkajú nekonečné možnosti pre kreatívnu výzdobu. Rozžiarte svoju záhradu a terasu: Opleťte nimi pergoly, stromy alebo kríky a vytvorte rozprávkovú ilumináciu pre letné večery.

This entry was posted in IT. Bookmark the permalink.