LED svietenie


V našom každodennom živote nás dennodenne obklopujú LED žiarovky. Pravdepodobne každá domácnosť a každá spoločnosť, kancelária, škola a iné podobné zariadenia sú vybavené LED žiarovkami. LED žiarovky Ledprodukt.sk sú výhodné vďaka ich úspornosti a taktiež sú šetrné voči životnému prostrediu. S LED žiarovkami môžete svietiť koľko potrebujete a nemusíte sa obávať vysokých účtov za elektrickú energiu. V dnešnej dobe si už aj zastanci nostalgie prídu na to svoje. Úsporné LED žiarovky totižto môžete zakúpiť aj v prevedení ich predchodcov, ktoré vyzerajú úplne rovnako ako tie dávné zastaralé žiarovky. Práve preto si tak vyberú všetci či už potrebujú žiarovky do svojho modernejšieho štýlu bývania alebo celkového zariadenia ale rovnako tak aj ty ktorý preferujú nostalgia alebo vintage. Neváhajte a pozrite si našu bohatú ponuku na ledprodukt.sk a vyberte si LED žiarovky práve také aké sa vám najviac hodia.

tma svetlo

Ledprodukt.sk ponúka široký výber LED žiaroviek, ktoré sú úsporné a ekologické. Okrem LED žiaroviek u nás nájdete aj redukciu pre objímku. Jedná sa o objímku a teda redukciu pre LED žiarovku GU10 – E27. Táto redukcia vám poslúži pre žiarovky s päticou GU10 do pätice E27, čo vám výrazne napomôže pre jej jednoduchú inštaláciu.

dlane žiarovka

Medzi sortimentom lebo žiaroviek u nás nájdete LED žiarovky GU10 a teda bodové svetlá, E27, E14, MR16, G9 a rovnako aj LED žiarovky DUAL WHITE a žiarovky DUAL WHITE RGB. Pri žiarovkách E27 sa môžete tešiť na ich funkcie stmievania. Jedná sa o skutočne jedinečnú žiarovku, pri ktorej si môžete meniť farbu svietenia od studenej bielej až po teplú bielu. Tieto žiarovky LED žiarovky E27 DUAL WHITE obsahujú diaľkový ovládač, vďaka ktorému budete tieto farby môcť zmeniť rýchlo a jednoducho. Vrhnite sa na našu ponuku LED žiaroviek a určite si vyberiete tie pravé pre seba.

This entry was posted in IT. Bookmark the permalink.