Pre úzke strihy džínsov sa častejšie rozhodujú mladšie a vyššie dievčatá a ženy

V ostatnom čase sa módne trendy posúvajú k voľnejším strihom hlavne čo sa týka nohavíc a džínsov, no skinny jeans damske Bistarjeans už svoje miesto v módnom svete žien majú a asi sa to tak skoro nezmení. Zbytočne sa budeme obzerať po širokých strihoch, keď sa v nich cítime ako balón, nepáčia sa nám a pridávajú nám aj na hmotnosti. Zostávame tak verné svojim priliehavým džínsom, v ktorých vynikne postava a dajú sa nosiť po celý rok. Výhody úzkych strihov džínsov sú nesporné, ale majú aj negatíva. Hlavným je strih, ktorý presne kopíruje postavu a zvýrazňuje všetko, čo by malo zostať ukryté, obtiahnuté hrubé džínsy sa v letných mesiacoch nenosia príjemne, lebo je v nich horúco, koža nedýcha a viac sa tak potíme. Naopak, v zimných mesiacoch je ich strih výhodou, lebo obtiahnu nohy ako druhá koža a chladný vzduch či mráz nemá šancu dostať sa na kožu.

Pohodlný pohyb je dôležitý

Z módneho hľadiska je jednoduchšie skombinovať skinny s ostatným oblečením, dobre sa znášajú s oversize vrchným oblečením, ale aj úzkymi kúskami, ktoré sú elegantné a zoštíhlia celú siluetu postavy. Predlžujú nohy hlavne v kombinácii s lodičkami, s teniskami či balerínkami sú zase praktické a veľmi pekne pôsobia v čižmách s vysokou sárou alebo nad kolená.

V prírode je pohodlie dôležité

Výrobca, ktorý má na oblečení hviezdičku BIG STAR, ponúka mnoho typov a farebných odtieňov skiny džínsov pre ženy. Počnúc klasickou modrou cez tmavomodrú, čiernu, sivú až po bielu či iné pastelové odtiene, ale aj s úpravami v lesklom poňatí, s trblietkami, nášivkami a podobne sa nachádzajú v eshope BIG STAR, kde si zákazníčky môžu vybrať strih, lichotiaci postave, príležitosti či farebný odtieň. Úzke džínsy sa môžu zapínať na zips alebo na gombíky, môžu mať vysoký aj nízky pás, veľa vreciek či prestrihov a podobne, nosiť ich však budete vy, preto si vyberajte také, v ktorých sa budete cítiť pohodlne a hlavne budete samy sebou. Stráviť celý deň v nohaviciach, ktoré tlačia či sa v nich cítite nepohodlne, je premrhaný čas.

This entry was posted in Nezaradené. Bookmark the permalink.